Grudnjaci za dojenje - MUST HAVE - Mini Bambini

Grudnjaci za dojenje - MUST HAVE

Tokom i nakon trudnoće, ženino tijelo doživljava stalne promjene, pa tako i grudi, posebno tokom dojenja. Iz tog razloga je bitno da koristimo proizvode koji su “multipurpose”, odnosno višenamjenskiCarriwell grudnjaci su dizajnirani na način da se mogu koristiti već u periodu trudnoće, jer prate sve promjene grudi. Takođe, svaki grudnjak dolazi sa dodatkom za proširivanje grudnjaka pozadi, tako da mogu stvarno poslužiti za najduži mogući period. U našoj ponudi imamo 3 vrste grudnjaka za dojenje -  sa CarriGel podrškom, bez šavova i sa CarriGelom i postavom. U nastavku mi ćemo se potruditi da vam što detaljnije predstavimo njihove prednosti kako bi vaš izbor bio što lakši.Carriwell grudnjak za dojenje bez šavova


Ovaj grudnjak nam dolazi u dvije boje - bijeli i deluxe plavi sa rozom čipkom. Za ovaj grudnjak možemo reći da je jedan od najudobnijih grudnjaka koji se proizvode. Bez šavova i bez krute žice ispod košarica, pruža izuzetnu udobnost, a takođe i zdravlje. Ovaj grudnjak je savršen za osjetljive i bolne grudi, a osim toga nježan je na koži bebe, koja zahtijeva maksimalnu brigu i pažnju. Tkanina se oblikuje prema tijelu i grudima koje se mijenjaju. Široka donja traka zamjenjuje donju žicu, tj. pruža dodatnu podršku i obezbjeđuje „podizanje“ grudi. Uz ovaj grudnjak u paketu dobijate i produžetak grudnjaka koji povećava mogućnost podešavanja, odnosno možete podesiti koliko ćete stegnuti grudnjak, kao i koliko ćete spustiti grudnjak. Carriwell bešavni grudnjak za dojenje je snažno podržan od strane konsultanata za laktaciju.


 

Carriwell grudnjak za dojenje sa CarriGelom


Ovo je vjerovatno najzdraviji grudnjak za dojenje IKADA NAPRAVLjEN! Ovaj grudnjak za trudnice i dojilje takođe preporučuju savjetnici za dojenje. Njegova CarriGel potpora podržava prirodne promjene u veličini i obliku vaših grudi bez nelagodnosti koju krute žice mogu da izazovu. Prilagođava se vašem promjenljivom obliku tijela, kako tokom trudnoće tako i tokom dojenja. Lagane kopče za dojenje jednom rukom otkrivaju cijelu dojku u toku dojenja; uz maksimiziranje kontakta koža na kožu između vas i vaše bebe. Ovaj grudnjak je izrađen od svilenkasto-mekanog i prozračnog mikrovlakna i u kombinaciji sa gelom daje nevjerovatnu udobnost. 

Carriwell grudnjak sa CarriGelom i postavom


Carriwell grudnjak sa CarriGelom i postavom namijenjen je za žene sa punijim grudima. Ovaj patentirani grudnjak bez šavova kombinuje  jedinstvenu CarriGel potporu sa laganim uklonjivim oblikovanim jastučićima za stvaranje izuzetne potpore i lijepog oblika grudi. Iz razloga što je napravljen od kombinacije ekskluzivnih tehnologija i dizajna namijenjen je ženama sa većim grudima i pruža izuzetnu podršku. Carriwell grudnjak sa CarriGelom i postavom je grudnjak koji umjesto žice za potporu ima poseban patentirani gel, koji obezbjeđuje potrebnu podršku. Dizajn košarice otkriva onoliko grudi koliko vam je potrebno i ugodno tokom dojenja. Takođe, i ovaj grudnjak za dojenje maksimizira kontakt između vas i vaše bebe - “koža na kožu”.

 
 

Carriwell grudnjake za dojenje preporučujemo kao zaista vrijednu investiciju, kako tokom trudnoće, tako i nakon trudnoće, prilikom dojenja. Svi Carriwell grudnjaci pružaju izuzetnu udobnost, kao i maksimalan kontakt između majke i bebe, prilagođavaju se svakoj promjeni na vašem tijelu. Osim toga, oni su nenadmašno zdravi, preporučeni su od strane savjetnika za dojenje, konsultanata za laktaciju, kao i babica.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.