5 savjeta kako lakše preživjeti ljetnje vrućine - Mini Bambini

5 savjeta kako lakše preživjeti ljetnje vrućine

Kako ljetnje temperature rastu, naša djeca mogu postati podložnija toploti, što može dovesti do nelagodnosti i čak opasnosti. Zbog toga je važno da preduzmemo prave mjere kako bi se osiguralo da su djeca sigurna. U ovom članku ćemo istaći nekoliko načina kako da čuvate djecu tokom ljetnjih dana, uz pomoć nekih od najnovijih proizvoda.

1. Bez nervoze u kolima sa Aeromoov podlogom protiv znojenja za autosjedište

Vožnja autom može biti naporna za decu tokom ljetnjih mjeseci. Aeromoov podloga protiv znojenja za autosjedište je odličan način da se vaše dijete osjeća udobno i suvo čak i tokom najtoplijih dana. Ova podloga smanjuje znojenje tako što omogućava vazduhu da cirkuliše između djeteta i sjedišta, smanjujući time neprijatnosti i rizik od pregijrevanja. 


Beba u autosjedištu sa Aeromoov podlogom protiv znojenja


Aeromoov podloge za autosjedište su dostupne u dvije veličine: Grupa 0 za jaje za novorođenče i Grupa 1 za autosjedišta 1-4 godine. Podloge su univerzalne i mogu da se koriste za sve brendove autosjedišta. 

2. Svježe večernje šetnje sa Aeromoov podlogom protiv znojenja za kolica

Šetnje su odličan način da se vaša djeca malo rashlade, ali kolica mogu postati veoma topla tokom ljetnjeg dana zbog sintetičkih materijala. Ova posebna podloga protiv znojenja pomaže da se dijete osjeća svježe, smanjujući znojenje i održavajući udobnost, čak i tokom najtoplijih dana. 

Tata i djete u kolicima sa Aeromoov Airlayer podlogom protiv znojenja za kolica

Podloge za kolica (Grupa B) su univerzalne i mogu da se koriste za sve modele kolica. 

3. Sigurni na plaži ili pored bazena sa Snugi AQUA papučama za plažu

Papuče za plažu su neophodne za djecu tokom ljeta. One pružaju zaštitu od vrelog pijeska i betona, istovremeno omogućavajući stopalima da dišu. Izaberite par koji je udoban, lagan i brzo se suši, kako bi vaše dijete moglo uživati u svim letnjim aktivnostima.

 

4. Pijte puno vode

Nikada nije dovoljno naglasiti koliko je važno da naša djeca piju puno vode tokom ljetnjih meseci. Hidratacija je ključ za održavanje temperature tijela i sprečavanje toplotnog udara.

Djevojcica pije vodu sa vocem

5. Koristite sunčane kreme

Sunčane kreme su važan dio održavanja naše djece bezbjednom tokom ljeta. Uvijek koristite kremu sa visokim SPF zaštitnim faktorom i obnavljajte je svaka dva sata.

Beba se igra sa pjeskom

6. Odaberite pravu odjeću

Lagana, prozračna odjeća je najbolja za ljetnje mjesece. Izaberite prirodne materijale poput pamuka koji omogućavaju vazduhu da cirkuliše i pomažu da znoj ispari.

Mama i beba pored mora

Sve ove metode će pomoći da se vaša deca osećaju udobno i hladno tokom ljeta.  Ne zaboravite - vaša djeca se oslanjaju na vas da ih zaštitite i učinite udobnim, bez obzira na vremenske uslove.

Nazad na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.