Koja grupa podloge protiv znojenja mi treba ? - Mini Bambini

Koja grupa podloge protiv znojenja mi treba ?

AeroMoov Air Layer podloga protiv znojenja će biti najbolji prijatelj vas i vašeg djeteta u vožnji tokom toplih ljetnjih dana. Ne, ono neće zaustaviti znojenje, nema klimu u sebi, ali zahvaljujući njenom posebnom dizajnu omogućava da vaše dijete bude svježe i suvo u svom autosjedištu, jajetu ili kolicima.

Tajna je u posebnoj trodimenzionalnoj strukturi postolja izgrađenog kao saće, zbog čega se prekomjerna toplota brzo zamjenjuje svježim vazduhom iz okoline. Specijalna 3D tehnologija reguliše cirkulaciju vazduha ispod vaše bebe kako bi spriječila nakupljanje znoja i pregrijavanje. Tako da, uz AeroMoov podlogu protiv znojenja ne morate da brinete da će vaše dijete biti mokro nakon vožnje, jer podloga će upiti svu vlagu. Osim toga ona štiti i vaša kolica ili autosjedište, u zavisnosti šta koristite, od flekanja, prljanja i slično.

A još jedna super stvar kod nje jeste što se može prati u veš mašini na 40°C. Trodimenzionalna prozračna struktura AeroMoov baze prekrivena je organskim pamukom, što djetetu pruža dodatnu udobnost i mekoću.

 

AeroMoov podloga protiv znojenja za jaje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 U našoj ponudi možete naći podloge grupe 0, 1 i B.


Grupa 0 se koristi za jaje autosjedište za novorođenče, odnosno za bebe do 75cm visine. Ova podloga je dizajnirana tako da savršeno podržava glavu i tijelo bebe, ne morate da brinete da li će bebi biti udobno. Grupa 0 je zaista pravi izbor za novorođenčad, koja se voze u jajetu ili u autosjedištu koje je primjereno za 0-18/36 kg i još uvijek koristite jastučiće za novorođenće. U tom periodu bebe moraju biti svježe i suve, jer zamislite izađete iz kola sa bebom koja je mokra od znoja. Prehlada je nešto što sigurno ne želite za svoju bebu u tom periodu.

 

Podloga protiv znojenja grupa 0
Grupa 1 se koristi za autosjedišta, odnosno za mališane od 1 do 4 godine. Podloge ove grupe su univerzalne, pogodne za sva autosjedišta, nevezano za marku. Djetetu će biti prijatnija vožnja u kolima, a u isto vrijeme štiti autosjedište od potencijalnih mrvica i fleka.
Podloga protiv znojenja grupa 1
Grupa B podloge su namijenjene kolicima, kako za klasična kolica sa sportskim dijelom, tako i za lagana gradska, odnosno kišobran kolica. Takođe i ova podloga je univerzalne veličine, može se koristiti za kolica svih brendova.
Podloga protiv znojenja grupa B

Najčešća pitanja koja nam postavljate

Da li mogu podlogu za kolica da koristim i za autosjedište?

U teoriji da, mada se ne preporučuje. Podloga za kolica je manja od podloge za autosjedište, tako da u teoriji nekako bi mogli da je koristite, tu već sve zavisi od veličine autosjedišta.
Podloga protiv znojenja

Da li bilo koju od ovih podloga mogu da koristim u kolicima sa korpom za novorođenče ?

Ne. Sve podloge imaju otvore za pojas i taj otvor dođe na sredini korpe, tako da bi taj dio jako smetao bebi dok leži i iz toga razloga se ne može koristiti u kolicima sa korpom.

 

Podloga protiv znojenja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da li ćete nabavljati podloge grupe 2, odnosno podloge za autosjedišta za stariju djecu (4 godine+)  ?

Podloge grupe 2 nećemo nabavljati, ali ukoliko neko zaista ima potrebu i želju za njima možemo ih naručiti na upit. Kontaktirajte nas preko Instagram poruka ili na info@minibambini.me

 

Podloga protiv znojenja

Nazad na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.