Snugi AQUA - za bezbrižne avanture na moru - Mini Bambini

Snugi AQUA - za bezbrižne avanture na moru

Koliko često vidite na plaži da se dijete ubode na kamenje, na staklo, da dijete doživi ubod morskog ježa ili čak da se nešto od ovoga desilo i vašem djetetu ? 
Na većini crnogorskih plaža možemo vidjeti oštro kamenje, mnogo morskih ježeva, a osim toga na plaži često dolaze i nesavjesni ljudi koji slome staklenu bocu pa tako na plaži nerijetko vidimo i komadiće stakla. Naravno da će u takvim uslovima svaki roditelj biti u strahu da mu se dijete ne ubode, a kako i ne bi kad taj ubod može izazvati teške posljedice. Gledajući tako, tražili smo neke papuče koje bi bile dobra zaštita za naše dijete. Istražujući crnogorsko tržište zaista nismo našli adekvatne papuče za plažu. Ili su to bile neke nalik patikama koje uopšte nisu prijatne, a osim toga jako teško se navlače i skidaju, a najgore od svega je što našem djetetu noga uopšte nije “disala” u istim! Samim tim, čitajući razne recenzije došli smo na ideju da nabavimo Snugi papuče za plažu i to se ispostavilo kao pun pogodak! S obzirom da Snugi papuče koristimo i za vrtić i već smo znali koliko su zdrave, odluka nije bila teška. Snugi papuče za plažu su izrađene od tako laganog materijala da ih dijete skoro pa i ne osjeća na nogama. A najviše što nam se sviđelo jeste što imaju odličnu zaštitu na đonu koja štiti naše dijete od gore pomenutih uboda. A kad dodamo na to da temperature u Crnoj Gori tokom najtoplijih dana prelaze i 40 stepeni ne moramo brinuti ni da li će našem djetetu smetati vreli pijesak, već smo sigurni da će stopala ostati skroz zdrava!
Papuče za plažu Snugi AQUA - Sweets - Mini Bambini
Snugi papuče za plažu naravno nijesu namijenjene samo za plažu, već se mogu koristiti i na bazenu, kao i na igralištu, pogodne su za sve spoljašnje aktivnosti! Tokom boravka na bazenu, gdje roditelji strahuju da se dijete ne oklizne, uz ove papuče koliko toliko možete manje brinuti! Naravno, ne možemo reći da one 100% štite od klizanja, jer na svim glatkim pločicama, pa i u kupatilu postoji opasnost od klizanja, pa čak i za nas starije,a kamoli za djecu. S tim, prilikom korišćenja papuča na bazenu treba biti oprezan.
Papuče za plažu Snugi AQUA - Shark bubbles - Mini Bambini
Snugi papuče za plažu su izrađene tako da pristaju svakoj nozi, djeca ih lako navlače i skidaju, a gore imaju i dodatni prednji dio ojačan “kapom” na prstima. Na starim modelima se jasno vidi ta kapica, dok je na novim modelima ona providna. Nove modele možete pogledati na ovim slikama koje smo vam postavili ovdje.
Papuče za plažu Snugi AQUA - Hello summer - Mini Bambini
SNUGI AQUA SU TU DA SE VAŠE DIJETE BEZBRIŽNO IGRA NA PLAŽI!
*Ovdje pogledaj cijelu kolekciju Snugi AQUA*
Nazad na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.